Home

Deze slideshow vereist JavaScript.

Fijn vakantiehuis in Enkhuizen, op één van de mooiste plekjes van Nederland. De accommodatie is geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Een leuke vakantie in hartje Enkhuizen gegarandeerd!

De vakantiewoning biedt ruimte aan maximaal 10 personen. Achter het huis bevindt zich een stadstuintje. Op de 1e en 2e verdieping heeft u uitzicht over het IJsselmeer. De 2e verdieping heeft ook een loggia aan de achterkant, waarop u heerlijk kunt zitten en genieten van het uitzicht over oud Enkhuizen.

U hoeft zich in Enkhuizen niet te vervelen: er is in de directe omgeving genoeg te doen. U kunt een bezoek brengen aan het Zuiderzeemuseum, lekker zonnen op het Enkhuizer Zand, ook is er een prachtig overdekt zwembad. Voor de jongere kinderen is een uitstapje naar Sprookjeswonderland en een grote speeltuin een waar feest. Kortom, een geweldig vakantieadres.

Het NS station bevindt zich ook in de directe omgeving. Indien gewenst kunnen wij de bagage halen en brengen van en naar het station.

Bekijk de foto’s van ons huis voor een indruk!